11η Παιδαγωγική Ημερίδα ΣΠΕ

Ηράκλειο Κρήτης (Υβριδικά), 27/04/2024

Η 11η Παιδαγωγική Ημερίδα του Συλλόγου Παιδαγωγών Ελλάδας, με τίτλο «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις στην Εφαρμογή της Παιδαγωγικής Πράξης», διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία υβριδικά το Σάββατο 27/4/2024 στην Αίθουσα «Μανώλης Καρέλλης» του Δήμου Ηρακλείου.

Στην επιστημονική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Κρήτη σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης & Αιγαίου του ΣΠΕ, υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κος Α. Περισυνάκης.

Η ημερίδα μας περιείχε έξι αξιόλογες εισηγήσεις υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συνέδρων που παρακολούθησαν την εκδήλωση μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παιδαγωγών Ελλάδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παιδαγωγούς πρώιμης παιδικής ηλικίας καθώς και τους άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού που παρακολούθησαν την ημερίδα μας, για τη μεγάλη συμμετοχή και το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΗΜΕΡΙΔΑΣ