2ο Επαγγελματικό Webinar
«Δικαστικές Διεκδικήσεις των Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας»

Αποκλειστικά Διαδικτυακά, 03/02/2024

Ο Σύλλογος Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας στα πλαίσια της διαφώτισης των εργαζομένων του κλάδου πάνω σε επαγγελματικά θέματα που απασχολούν τους Παιδαγωγούς Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Επαγγελματικό Webinar με τίτλο «Δικαστικές Διεκδικήσεις των Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας» και ομιλητή τον κο Σιδερή Άγγελο, Δικηγόρο - Εργατολόγο.

Το 2ο Επαγγελματικό Webinar του Συλλόγου μας διεξήχθη το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 από τις 12 μ.μ. έως τις 2 μ.μ. με δύο διαφορετικές ομάδες λόγω της μεγάλης συμμετοχής.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν κυρίως η Αγωγή για την Μετατροπή των Συμβάσεων σε Αορίστου Χρόνου, η Διεκδίκηση Δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και Επιδόματος Αδείας, η Μη Έγκαιρη Καταβολή Δεδουλευμένων, η Μη Χορήγηση Μισθολογικών Κλιμακίων Διετίας 2016-2017, ενώ στο τέλος διατυπώθηκαν Ερωτήσεις και δόθηκαν Απαντήσεις για Υπηρεσιακά Θέματα Εργαζομένων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΒΕ ευχαριστεί τους περισσότερους από 160 συμμετέχοντες στο Webinar για το μεγάλο ενδιαφέρον και την αξιοσημείωτη συμμετοχή τους!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ WEBINAR